Nabeschouwing Göztepe - Menemen Belediyespor (4-0) || Vriendschappelijk club 2020

Zondag 11 oktober 2020 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2020 neemt Göztepe het zondag 11 oktober 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Menemen Belediyespor.

Via de Göztepe - Menemen Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Menemen Belediyespor (4-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Göztepe en Menemen Belediyespor is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Guilherme, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Bureković op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Göztepe, waarmee C. Ndiaye zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Göztepe in de 47e minuut, nadat A. Biyogo Poko de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Göztepe.

Wedstrijdstatistieken Göztepe - Menemen Belediyespor
4
0
LIVE Göztepe - Menemen Belediyespor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Menemen Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Göztepe Doelpunt Guilherme Göztepe 1-0
20' Doelpunt Göztepe Doelpunt D. Bureković Göztepe 2-0
30' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Ndiaye Göztepe 3-0
47' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Biyogo Poko Göztepe 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Menemen Belediyespor
Opstellingen Göztepe - Menemen Belediyespor

Voorbeschouwing Göztepe - Menemen Belediyespor

Göztepe en Menemen Belediyespor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2020.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Menemen Belediyespor in de Vriendschappelijk club vond plaats op 29 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Menemen Belediyespor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.