Nabeschouwing Freiburg - St. Pauli (3-0) || Vriendschappelijk club 2021

Donderdag 7 oktober 2021 - 18:15 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Freiburg het donderdag 7 oktober 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen St. Pauli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - St. Pauli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - St. Pauli (3-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Freiburg en St. Pauli is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door V. Grifo, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Grifo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee N. Burkart zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - St. Pauli
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
89
65
Gevaarlijke aanvallen
34
25
Corners
5
4
LIVE Freiburg - St. Pauli 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - St. Pauli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo SC Freiburg 1-0
29' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo SC Freiburg 2-0
62' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor St. Pauli
68' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Burkart SC Freiburg 3-0
80' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - St. Pauli
Opstellingen Freiburg - St. Pauli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Freiburg - St. Pauli

Freiburg en St. Pauli treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Freiburg en St. Pauli elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 0
Winst St. Pauli 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Freiburg - St. Pauli Opstelling Freiburg Opstelling St. Pauli Live Freiburg - St. Pauli Live Freiburg - St. Pauli kijken Freiburg - St. Pauli kijken Live Freiburg - St. Pauli stream Freiburg - St. Pauli Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - St. Pauli Uitslag Freiburg - St. Pauli Statistieken Freiburg - St. Pauli Vriendschappelijk club 2021 Freiburg - St. Pauli wedden Freiburg - St. Pauli gokken Freiburg - St. Pauli Unibet