Nabeschouwing Katowice - Baník Ostrava (0-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 4 september 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Katowice het zaterdag 4 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Baník Ostrava. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion ul. Bukowa in Katowice.

Via de Katowice - Baník Ostrava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Katowice - Baník Ostrava (0-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Katowice en Baník Ostrava is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Baník Ostrava. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Granecny, waarmee Baník Ostrava met 0-1 de leiding nam. Baník Ostrava vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Juroska op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Baník Ostrava.

LIVE Katowice - Baník Ostrava 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Katowice - Baník Ostrava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt D. Granecny Baník Ostrava 0-1
29' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt J. Juroska Baník Ostrava 0-2