Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (1-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zondag 14 november 2021 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Kayserispor het zondag 14 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (1-1)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Kayserispor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Carlos Mané, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Ulvestad, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Sivasspor
Goals
1
1
LIVE Kayserispor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Carlos Mané Kayserispor 1-0
65' Doelpunt Sivasspor Doelpunt F. Ulvestad Sivasspor 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Sivasspor
Opstellingen Kayserispor - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Sivasspor

Kayserispor en Sivasspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Sivasspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kayserispor - Sivasspor Opstelling Kayserispor Opstelling Sivasspor Live Kayserispor - Sivasspor Live Kayserispor - Sivasspor kijken Kayserispor - Sivasspor kijken Live Kayserispor - Sivasspor stream Kayserispor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor Uitslag Kayserispor - Sivasspor Statistieken Kayserispor - Sivasspor Vriendschappelijk club 2021 Kayserispor - Sivasspor wedden Kayserispor - Sivasspor gokken Kayserispor - Sivasspor Unibet