Nabeschouwing Lecce - Città di Fasano (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 3 september 2021 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Lecce het vrijdag 3 september 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Città di Fasano. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Città di Fasano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Città di Fasano (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Lecce en Città di Fasano is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Paganini, waarmee Lecce met 1-0 de leiding nam. Città di Fasano kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Battista, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette G. DAddabbo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Città di Fasano de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Meccariello de 2-2 maakte voor Lecce. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lecce dat in de 73e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Lecce.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Città di Fasano
3
2
LIVE Lecce - Città di Fasano 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Città di Fasano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lecce Doelpunt L. Paganini Lecce 1-0
24' Doelpunt Città di Fasano Doelpunt I. Battista Città di Fasano 1-1
36' Doelpunt Città di Fasano Doelpunt G. DAddabbo Città di Fasano 1-2
46' Doelpunt Lecce Doelpunt B. Meccariello Lecce 2-2
73' Doelpunt Lecce Doelpunt Lecce 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Città di Fasano
Opstellingen Lecce - Città di Fasano

Voorbeschouwing Lecce - Città di Fasano

Lecce en Città di Fasano treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Città di Fasano in de Vriendschappelijk club vond plaats op 19 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lecce favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Città di Fasano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.