Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn (5-0) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 8 oktober 2021 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Lechia Gdańsk het vrijdag 8 oktober 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Stomil Olsztyn. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn (5-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Lechia Gdańsk en Stomil Olsztyn is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Lechia Gdańsk.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door K. Sezonienko, waarmee Lechia Gdańsk met 1-0 de leiding nam. Lechia Gdańsk vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Pietrzak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Lechia Gdańsk, waarmee O. Haydary zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lechia Gdańsk geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Haydary. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Lechia Gdańsk. Deze werd gescoord door B. Diabate in de 67e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Lechia Gdańsk.

LIVE Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt K. Sezonienko Lechia Gdańsk 1-0
41' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt R. Pietrzak Lechia Gdańsk 2-0
44' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt O. Haydary Lechia Gdańsk 3-0
57' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt O. Haydary Lechia Gdańsk 4-0
67' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt B. Diabate Lechia Gdańsk 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn
Opstellingen Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn

Voorbeschouwing Lechia Gdańsk - Stomil Olsztyn

Lechia Gdańsk en Stomil Olsztyn treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Lechia Gdańsk en Stomil Olsztyn in de Vriendschappelijk club vond plaats op 6 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lechia Gdańsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lechia Gdańsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Stomil Olsztyn slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.