Nabeschouwing Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz (3-2) || Vriendschappelijk club 2021

Donderdag 7 oktober 2021 - 17:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Rapid Wien II het donderdag 7 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz.

Via de Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Rapid Wien II en Blau-Weiß Linz is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rapid Wien II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door P. Schobesberger, waarmee Rapid Wien II met 1-0 de leiding nam. Blau-Weiß Linz kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Strauss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette A. Tambwe-Kasengele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rapid Wien II de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Rapid Wien II vergroot nadat B. Zimmermann de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Blau-Weiß Linz dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Fetahu de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Rapid Wien II.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz
Goals
3
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
21
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
80
101
Gevaarlijke aanvallen
43
67
Corners
5
6
LIVE Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Rapid Wien II Doelpunt P. Schobesberger Rapid Wien II 1-0
72' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt F. Strauss Blau-Weiß Linz 1-1
74' Doelpunt Rapid Wien II Doelpunt A. Tambwe-Kasengele Rapid Wien II 2-1
79' Doelpunt Rapid Wien II Doelpunt B. Zimmermann Rapid Wien II 3-1
82' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt A. Fetahu Blau-Weiß Linz 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz
Opstellingen Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz

Rapid Wien II en Blau-Weiß Linz treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien II en Blau-Weiß Linz elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien II 0
Winst Blau-Weiß Linz 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Opstelling Rapid Wien II Opstelling Blau-Weiß Linz Live Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Live Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz kijken Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz kijken Live Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz stream Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Uitslag Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Statistieken Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Vriendschappelijk club 2021 Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz wedden Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz gokken Rapid Wien II - Blau-Weiß Linz Unibet