Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Cibalia (4-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 4 september 2021 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Slaven Koprivnica het zaterdag 4 september 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Cibalia. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Koprivnica.

Via de Slaven Koprivnica - Cibalia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Cibalia (4-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Slaven Koprivnica en Cibalia is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Slaven Koprivnica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door , waarmee Slaven Koprivnica met 1-0 de leiding nam. Cibalia kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slaven Koprivnica de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Slaven Koprivnica vergroot nadat de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 65e minuut wist namens Slaven Koprivnica de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Slaven Koprivnica.

LIVE Slaven Koprivnica - Cibalia 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slaven Koprivnica - Cibalia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Slaven Koprivnica 1-0
14' Doelpunt Cibalia Doelpunt Cibalia 1-1
23' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Slaven Koprivnica 2-1
55' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Slaven Koprivnica 3-1
65' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt Slaven Koprivnica 4-1