Nabeschouwing St. Gallen - Wacker Innsbruck (3-4) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 12 november 2021 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt St. Gallen het vrijdag 12 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wacker Innsbruck. De wedstrijd wordt gespeeld in Kybunpark in St. Gallen.

Via de St. Gallen - Wacker Innsbruck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Gallen - Wacker Innsbruck (3-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen St. Gallen en Wacker Innsbruck is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Wacker Innsbruck. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Doski, waarmee Wacker Innsbruck met 0-1 de leiding nam. Wacker Innsbruck vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Jamnig op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist St. Gallen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Duah.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Wacker Innsbruck vergroot nadat S. Meusburger de 1-3 wist te scoren. In de 78e minuut kwam St. Gallen weer dichterbij, nadat K. Duah de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 86e minuut was het R. Tekir van Wacker Innsbruck wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens St. Gallen mocht S. Diarrassouba in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Wacker Innsbruck.

LIVE St. Gallen - Wacker Innsbruck 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Gallen - Wacker Innsbruck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt M. Doski Wacker Innsbruck 0-1
48' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt F. Jamnig Wacker Innsbruck 0-2
64' Doelpunt St. Gallen Doelpunt K. Duah St. Gallen 1-2
72' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt S. Meusburger Wacker Innsbruck 1-3
78' Doelpunt St. Gallen Doelpunt K. Duah St. Gallen 2-3
86' Doelpunt Wacker Innsbruck Doelpunt R. Tekir Wacker Innsbruck 2-4
89' Doelpunt St. Gallen Doelpunt S. Diarrassouba St. Gallen 3-4