Nabeschouwing Bochum - NEC (5-4) || Vriendschappelijk club 2021

Donderdag 7 oktober 2021 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Bochum het donderdag 7 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Bochum - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - NEC (5-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Bochum en NEC is geëindigd in een 5-4 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-4 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Guth, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. VfL Bochum 1848 kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Lowen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette P. Ruiz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 28 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Holtmann de 2-2 maakte voor VfL Bochum 1848. VfL Bochum 1848 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van D. Blum: 3-2. In de 69e minuut was het E. Lowen van VfL Bochum 1848 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan NEC om te scoren. In de 72e minuut zette O. ter Haar Romeny de stand op 4-3 in het voordeel van NEC. In de 82e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door B. van Rooij van NEC die daarmee tekende voor de 4-4. In de 90e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens VfL Bochum 1848 had R. Chibsah het laatste woord door de 5-4 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-4 eindstand in het voordeel van Bochum.

LIVE Bochum - NEC 5-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt NEC Doelpunt R. Guth NEC 0-1
25' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt E. Lowen VfL Bochum 1848 1-1
27' Doelpunt NEC Doelpunt P. Ruiz NEC 1-2
28' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt G. Holtmann VfL Bochum 1848 2-2
61' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt D. Blum VfL Bochum 1848 3-2
69' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt E. Lowen VfL Bochum 1848 4-2
72' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny NEC 4-3
82' Doelpunt NEC Doelpunt B. van Rooij NEC 4-4
90' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt R. Chibsah VfL Bochum 1848 5-4