Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep (0-1) || Vriendschappelijk club 2021

Zondag 10 oktober 2021 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 10 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep (0-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Yeni Malatyaspor en Gazişehir Gaziantep is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door M. Demir, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gazişehir Gaziantep uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep
LIVE Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
79' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt M. Demir Gaziantep F.K. 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep

Yeni Malatyaspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Gazişehir Gaziantep in de Vriendschappelijk club vond plaats op 18 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Yeni Malatyaspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Gazişehir Gaziantep 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Live Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Live Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep kijken Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep kijken Live Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep stream Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Uitslag Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Statistieken Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Vriendschappelijk club 2021 Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep wedden Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep gokken Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep Unibet