Nabeschouwing Sakaryaspor - Besiktas (1-2) || Vriendschappelijk club 2023

Zondag 19 november 2023 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2023 neemt Sakaryaspor het zondag 19 november 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Sakarya Atatürk Stadı in Adapazarı.

Via de Sakaryaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sakaryaspor - Besiktas (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Sakaryaspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Levent Gümüşdere geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Ante Rebić, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Sakaryaspor kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Kasongo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van I. Donkor kwam Beşiktaş in de 33e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Levent Gümüşdere, waardoor Besiktas dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sakaryaspor - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sakaryaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Ante Rebić met assist van Emrecan Bulut Beşiktaş 0-1
20' Doelpunt Sakaryaspor Doelpunt K. Kasongo met assist van Y. Del Valle Sakaryaspor 1-1
33' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt I. Donkor Beşiktaş 1-2
33' Wissel Beşiktaş Wissel Gökhan Inler voor Yakup Arda Kılıç Beşiktaş
46' Wissel Sakaryaspor Wissel B. Cevahir voor B. Uzun Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel E. Dikmen voor H. Kılıç Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel R. Muhammed voor K. Kasongo Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel M. Okyar voor C. Akpınar Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel N. Simon voor S. Kurt Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel B. Süleyman voor Y. Del Valle Sakaryaspor
46' Wissel Sakaryaspor Wissel A. Ülgen voor O. Yıldırım Sakaryaspor
58' Wissel Beşiktaş Wissel Abdülmecid Dönmez voor Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş
58' Wissel Beşiktaş Wissel Adnan Karahisar voor Ante Rebić Beşiktaş
62' Wissel Beşiktaş Wissel Emirhan Delibaş voor Tayfur Bingöl Beşiktaş
79' Wissel Sakaryaspor Wissel Y. Karakuzu voor O. Roshi Sakaryaspor
79' Wissel Sakaryaspor Wissel Ç. Menderes voor I. Donkor Sakaryaspor
79' Wissel Beşiktaş Wissel Serkan Emrecan Terzi voor Umut Meraş Beşiktaş
87' Wissel Beşiktaş Wissel Aytug Komec voor Emrecan Bulut Beşiktaş
87' Wissel Sakaryaspor Wissel O. Bostan voor C. Topaloğlu Sakaryaspor
87' Wissel Sakaryaspor Wissel U. Uzun voor R. Rotman Sakaryaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sakaryaspor - Besiktas
Opstellingen Sakaryaspor - Besiktas
De opstellingen van Sakaryaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sakaryaspor - Besiktas

Sakaryaspor en Besiktas treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Levent Gümüşdere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sakaryaspor en Besiktas elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.