Nabeschouwing Konyaspor - Gençlerbirliği (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2023

Zondag 10 september 2023 - 16:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2023 neemt Konyaspor het zondag 10 september 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği.

Via de Konyaspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Gençlerbirliği (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Konyaspor en Gençlerbirliği is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Gençlerbirliği
Goals
2
0
LIVE Konyaspor - Gençlerbirliği 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Gençlerbirliği
Opstellingen Konyaspor - Gençlerbirliği

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - Gençlerbirliği

Konyaspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2023.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Gençlerbirliği elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Gençlerbirliği 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Konyaspor - Gençlerbirliği Opstelling Konyaspor Opstelling Gençlerbirliği Live Konyaspor - Gençlerbirliği Live Konyaspor - Gençlerbirliği kijken Konyaspor - Gençlerbirliği kijken Live Konyaspor - Gençlerbirliği stream Konyaspor - Gençlerbirliği Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Gençlerbirliği Uitslag Konyaspor - Gençlerbirliği Statistieken Konyaspor - Gençlerbirliği Vriendschappelijk clubs 2023 Konyaspor - Gençlerbirliği wedden Konyaspor - Gençlerbirliği gokken Konyaspor - Gençlerbirliği Unibet