Nabeschouwing Aalesund - Kristiansund (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 18:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Aalesund het vrijdag 16 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kristiansund. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Aalesund - Kristiansund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aalesund - Kristiansund (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Aalesund en Kristiansund is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kristiansund. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Aalesund kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Moctar Diop. Kristiansund kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hilmir Rafn Mikaelsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Oskar Sivertsen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kristiansund de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Kristiansund vergroot nadat Brynjólfur Darri Willumsson de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kristiansund.

Wedstrijdstatistieken Aalesund - Kristiansund
Goals
1
3
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
61
78
Gevaarlijke aanvallen
49
48
Corners
3
2
Wissels
5
4
LIVE Aalesund - Kristiansund 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aalesund - Kristiansund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Aalesund Doelpunt Moctar Diop Aalesund 1-0
47' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Hilmir Rafn Mikaelsson Kristiansund 1-1
72' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Oskar Sivertsen Kristiansund 1-2
91' Doelpunt Kristiansund Doelpunt Brynjólfur Darri Willumsson Kristiansund 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Aalesund - Kristiansund
Opstellingen Aalesund - Kristiansund

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aalesund - Kristiansund

Aalesund en Kristiansund treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Aalesund en Kristiansund elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Aalesund 0
Winst Kristiansund 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Aalesund - Kristiansund Opstelling Aalesund Opstelling Kristiansund Live Aalesund - Kristiansund Live Aalesund - Kristiansund kijken Aalesund - Kristiansund kijken Live Aalesund - Kristiansund stream Aalesund - Kristiansund Fox Sports Nabeschouwing Aalesund - Kristiansund Uitslag Aalesund - Kristiansund Statistieken Aalesund - Kristiansund Vriendschappelijk clubs 2024 Aalesund - Kristiansund wedden Aalesund - Kristiansund gokken Aalesund - Kristiansund Unibet