Nabeschouwing Dynamo Kiev - Petrocub (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 15:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het vrijdag 16 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Petrocub. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - Petrocub live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Petrocub (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Petrocub geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Petrocub kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Mihail Platica. Dynamo Kyiv kwam na 29 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Vladyslav Supryaga , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Petrocub
Goals
1
1
LIVE Dynamo Kiev - Petrocub 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Petrocub teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Petrocub Doelpunt Mihail Platica Petrocub 0-1
29' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Vladyslav Supryaga  Dynamo Kyiv 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Petrocub
Opstellingen Dynamo Kiev - Petrocub

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Petrocub

Dynamo Kiev en Petrocub treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev en Petrocub elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Petrocub 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Dynamo Kiev - Petrocub Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Petrocub Live Dynamo Kiev - Petrocub Live Dynamo Kiev - Petrocub kijken Dynamo Kiev - Petrocub kijken Live Dynamo Kiev - Petrocub stream Dynamo Kiev - Petrocub Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Petrocub Uitslag Dynamo Kiev - Petrocub Statistieken Dynamo Kiev - Petrocub Vriendschappelijk clubs 2024 Dynamo Kiev - Petrocub wedden Dynamo Kiev - Petrocub gokken Dynamo Kiev - Petrocub Unibet