Nabeschouwing Moss - Viking (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 20 februari 2024 - 16:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Moss het dinsdag 20 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Viking. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Moss - Viking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moss - Viking (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Moss en Viking geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Moss en Viking gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Viking kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Moss - Viking
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
7
Schoten totaal
3
6
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
55
63
Gevaarlijke aanvallen
17
38
Corners
3
5
LIVE Moss - Viking 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moss - Viking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Moss - Viking
Opstellingen Moss - Viking

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moss - Viking

Moss en Viking treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Moss en Viking elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Moss 0
Winst Viking 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Moss - Viking Opstelling Moss Opstelling Viking Live Moss - Viking Live Moss - Viking kijken Moss - Viking kijken Live Moss - Viking stream Moss - Viking Fox Sports Nabeschouwing Moss - Viking Uitslag Moss - Viking Statistieken Moss - Viking Vriendschappelijk clubs 2024 Moss - Viking wedden Moss - Viking gokken Moss - Viking Unibet