Nabeschouwing Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 juli 2024 - 15:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Polonia Bytom het zaterdag 13 juli 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Goczałkowice Zdrój. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im. Edwarda Szymkowiaka in Bytom.

Via de Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Polonia Bytom en Goczałkowice Zdrój is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Polonia Bytom. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door , waarmee Polonia Bytom met 1-0 de leiding nam. Polonia Bytom vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Polonia Bytom, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Polonia Bytom in de 87e minuut, nadat de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Polonia Bytom.

Wedstrijdstatistieken Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój
Goals
4
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
3
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
79
61
Gevaarlijke aanvallen
61
22
Corners
5
1
Wissels
0
8
LIVE Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt Polonia Bytom 1-0
57' Gele kaart Goczałkowice Zdrój Gele kaart voor Goczałkowice Zdrój
69' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt Polonia Bytom 2-0
83' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt Polonia Bytom 3-0
87' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt Polonia Bytom 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój
Opstellingen Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój

Polonia Bytom en Goczałkowice Zdrój treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Polonia Bytom en Goczałkowice Zdrój in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 13 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Polonia Bytom. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Polonia Bytom favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Goczałkowice Zdrój slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Polonia Bytom 1
Winst Goczałkowice Zdrój 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Opstelling Polonia Bytom Opstelling Goczałkowice Zdrój Live Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Live Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój kijken Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój kijken Live Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój stream Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Fox Sports Nabeschouwing Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Uitslag Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Statistieken Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Vriendschappelijk clubs 2024 Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój wedden Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój gokken Polonia Bytom - Goczałkowice Zdrój Unibet