Nabeschouwing St. Pölten - Leobendorf (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 19:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt St. Pölten het vrijdag 16 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leobendorf. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Leobendorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Leobendorf (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen St. Pölten en Leobendorf is geëindigd in een 4-1 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. St. Pölten kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Dario Tadić. St. Pölten vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kévin Monzialo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut volgde een derde treffer van St. Pölten, waarmee Christoph Messerer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 64 minuten deed Marco Miesenböck iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Leobendorf werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist Din Barlov namens St. Pölten de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van St. Pölten.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Leobendorf
Goals
4
1
Balbezit
62%
38%
Schoten totaal
15
2
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
105
69
Gevaarlijke aanvallen
80
24
Corners
6
2
LIVE St. Pölten - Leobendorf 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Leobendorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Dario Tadić St. Pölten 1-0
18' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Kévin Monzialo St. Pölten 2-0
25' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Christoph Messerer St. Pölten 3-0
64' Doelpunt Leobendorf Doelpunt Marco Miesenböck Leobendorf 3-1
78' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Din Barlov St. Pölten 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Leobendorf
Opstellingen St. Pölten - Leobendorf

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Pölten - Leobendorf

St. Pölten en Leobendorf treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat St. Pölten en Leobendorf elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 0
Winst Leobendorf 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
St. Pölten - Leobendorf Opstelling St. Pölten Opstelling Leobendorf Live St. Pölten - Leobendorf Live St. Pölten - Leobendorf kijken St. Pölten - Leobendorf kijken Live St. Pölten - Leobendorf stream St. Pölten - Leobendorf Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Leobendorf Uitslag St. Pölten - Leobendorf Statistieken St. Pölten - Leobendorf Vriendschappelijk clubs 2024 St. Pölten - Leobendorf wedden St. Pölten - Leobendorf gokken St. Pölten - Leobendorf Unibet