Nabeschouwing Bahrain - Curacao (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Woensdag 6 oktober 2021 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bahrain het woensdag 6 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Curacao. De wedstrijd wordt gespeeld in Stād al-Bahrayn al-Watanī in Riffa.

Via de Bahrain - Curacao live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bahrain - Curacao (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bahrain en Curacao is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bahrain. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Mohamed Jasim Marhoon, waarmee Bahrain met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut was het Bahrain dat via G. Kastaneer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Martis dacht na 46 minuten te scoren voor Bahrain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Bahrain via Sayed Reda Issa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Ali Madan de voorsprong door in de 84e minuut de 2-0 te scoren voor Bahrain. De derde treffer van Bahrain viel in de 86e minuut en kwam van de schoen van Mahdi Al Humaidan. In de 95e minuut scoorde Bahrain voor de vierde keer via Mahdi Al Humaidan die daarmee voor de 4-0 zorgde.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bahrain.

Wedstrijdstatistieken Bahrain - Curacao
Goals
4
0
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
72
74
Gevaarlijke aanvallen
39
43
Corners
4
0
Wissels
6
4
LIVE Bahrain - Curacao 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bahrain - Curacao teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt Bahrain Doelpunt Mohamed Jasim Marhoon Bahrain 1-0
46' Doelpunt Bahrain Doelpunt G. Kastaneer met assist van A. Statie Bahrain
46' Doelpunt Bahrain Doelpunt B. Martis met assist van K. Gorré Bahrain
52' Doelpunt Bahrain Doelpunt Sayed Reda Issa met assist van Abbas Ayyad Bahrain
84' Doelpunt Bahrain Doelpunt Ali Madan Bahrain 2-0
86' Doelpunt Bahrain Doelpunt Mahdi Al Humaidan Bahrain 3-0
95' Doelpunt Bahrain Doelpunt Mahdi Al Humaidan Bahrain 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bahrain - Curacao
Opstellingen Bahrain - Curacao

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bahrain - Curacao

Bahrain en Curacao treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Bahrain en Curacao elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Bahrain 0
Winst Curacao 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bahrain - Curacao Opstelling Bahrain Opstelling Curacao Live Bahrain - Curacao Live Bahrain - Curacao kijken Bahrain - Curacao kijken Live Bahrain - Curacao stream Bahrain - Curacao Fox Sports Nabeschouwing Bahrain - Curacao Uitslag Bahrain - Curacao Statistieken Bahrain - Curacao Vriendschappelijk internationaal 2021 Bahrain - Curacao wedden Bahrain - Curacao gokken Bahrain - Curacao Unibet