Nabeschouwing Bahrain - Jordan (1-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 7 september 2021 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bahrain het dinsdag 7 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Jordan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stād al-Bahrayn al-Watanī in Riffa.

Via de Bahrain - Jordan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bahrain - Jordan (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bahrain en Jordan is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jordan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Olwan, waarmee Jordan met 0-1 de leiding nam. Jordan vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Faisal op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat van Bahrain een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Jordan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bahrain - Jordan
Goals
1
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
108
86
Gevaarlijke aanvallen
38
34
Corners
3
3
LIVE Bahrain - Jordan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bahrain - Jordan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Jordan Doelpunt A. Olwan Jordan 0-1
40' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor S. M. Baqer Bahrain
46' Doelpunt Jordan Doelpunt B. Faisal Jordan 0-2
49' Gele kaart Jordan Gele kaart voor M. Al-Daoud Jordan
86' Gele kaart Jordan Gele kaart voor A. Al-Fakhori Jordan
93' Penalty Bahrain Penalty Bahrain 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bahrain - Jordan
Opstellingen Bahrain - Jordan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bahrain - Jordan

Bahrain en Jordan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Bahrain en Jordan in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 30 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jordan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Jordan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bahrain te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bahrain. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bahrain 0
Winst Jordan 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Bahrain - Jordan Opstelling Bahrain Opstelling Jordan Live Bahrain - Jordan Live Bahrain - Jordan kijken Bahrain - Jordan kijken Live Bahrain - Jordan stream Bahrain - Jordan Fox Sports Nabeschouwing Bahrain - Jordan Uitslag Bahrain - Jordan Statistieken Bahrain - Jordan Vriendschappelijk internationaal 2021 Bahrain - Jordan wedden Bahrain - Jordan gokken Bahrain - Jordan Unibet