Nabeschouwing Bulgarije - Georgië (4-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Woensdag 8 september 2021 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bulgarije het woensdag 8 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slavija in Sofia.

Via de Bulgarije - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Georgië (4-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bulgarije en Georgië is onder leiding van scheidsrechter Igor Stojchevski geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bulgarije. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door T. Nedelev, waarmee Bulgaria met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Bulgaria via D. Iliev op 2-0 kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Bulgaria, waarmee S. Delev zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bulgaria geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Hristov. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist Z. Davitashvili namens Georgia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Igor Stojchevski en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Bulgarije.

LIVE Bulgarije - Georgië 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Bulgaria Doelpunt T. Nedelev Bulgaria 1-0
29' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor B. Tsonev Bulgaria
34' Gele kaart Georgia Gele kaart voor O. Kakabadze Georgia
34' Penalty Bulgaria Penalty D. Iliev Bulgaria 2-0
36' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor V. Bozhikov Bulgaria
44' Doelpunt Bulgaria Doelpunt S. Delev met assist van T. Nedelev Bulgaria 3-0
53' Doelpunt Bulgaria Doelpunt A. Hristov met assist van T. Nedelev Bulgaria 4-0
57' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor S. Delev Bulgaria
58' Gele kaart Georgia Gele kaart voor M. Daushvili Georgia
59' Wissel Georgia Wissel G. Aburjania voor M. Daushvili Georgia
59' Wissel Georgia Wissel Z. Davitashvili voor G. Chakvetadze Georgia
59' Wissel Georgia Wissel V. Mamuchashvili voor S. Altunashvili Georgia
60' Wissel Bulgaria Wissel D. Yankov voor T. Nedelev Bulgaria
60' Wissel Bulgaria Wissel R. Kirilov voor S. Delev Bulgaria
67' Wissel Bulgaria Wissel B. Karageren voor I. Iliev Bulgaria
68' Wissel Bulgaria Wissel P. Vitanov voor I. Chochev Bulgaria
70' Wissel Georgia Wissel G. Kvilitaia voor G. Tsitaishvili Georgia
73' Gele kaart Georgia Gele kaart voor L. Lochoshvili Georgia
74' Wissel Bulgaria Wissel G. Kostadinov voor B. Tsonev Bulgaria
74' Wissel Bulgaria Wissel K. Krastev voor D. Iliev Bulgaria
77' Doelpunt Georgia Doelpunt Z. Davitashvili Georgia 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Georgië
Opstellingen Bulgarije - Georgië
De opstellingen van Bulgarije en Georgië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Georgië zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bulgarije - Georgië

Bulgarije en Georgië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Stojchevski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bulgarije en Georgië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.