Nabeschouwing Curacao - New Zealand (1-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zaterdag 9 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Curacao het zaterdag 9 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen New Zealand.

Via de Curacao - New Zealand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Curacao - New Zealand (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Curacao en New Zealand is geëindigd in een 1-2 overwinning voor New Zealand. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Tuiloma, waarmee New Zealand met 0-1 de leiding nam. In de 15e minuut was het New Zealand dat via J. Bell dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Bonevacia dacht na 55 minuten te scoren voor Curacao, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-2 stand in het voordeel van New Zealand.

LIVE Curacao - New Zealand 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Curacao - New Zealand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt New Zealand Doelpunt B. Tuiloma New Zealand 0-1
15' Doelpunt New Zealand Doelpunt J. Bell New Zealand
33' Wissel New Zealand Wissel C. Wood voor C. McCowatt New Zealand 0-2
46' Wissel New Zealand Wissel B. Kuwas voor G. Nepomuceno New Zealand
55' Doelpunt Curacao Doelpunt R. Bonevacia met assist van S. Alberto Curacao
66' Wissel New Zealand Wissel A. Statie voor New Zealand
67' Wissel New Zealand Wissel E. Just voor M. Garbett New Zealand
67' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor A. De Jong C. McCowatt New Zealand
72' Doelpunt Curacao Doelpunt R. Janga Curacao 1-2
77' Wissel New Zealand Wissel T. Smith voor S. Singh New Zealand
87' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor B. Tuiloma New Zealand
87' Wissel New Zealand Wissel K. Kalua voor N. Kirwan New Zealand
89' Wissel New Zealand Wissel M. Boxall voor B. Tuiloma New Zealand
92' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor S. Marinovic New Zealand
94' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor L. Cacace New Zealand
96' Gele kaart Curacao Gele kaart voor J. Bacuna Curacao