Nabeschouwing Estland - Noord-Ierland (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zondag 5 september 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Estland het zondag 5 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Estland - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - Noord-Ierland (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Estland en Noord-Ierland is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Noord-Ierland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door S. Ferguson, waarmee Northern Ireland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Noord-Ierland uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Estland - Noord-Ierland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Estonia Gele kaart voor K. Vassiljev Estonia
46' Wissel Estonia Wissel H. Anier voor R. Sappinen Estonia
46' Wissel Estonia Wissel S. Puri voor M. Lilander Estonia
46' Wissel Estonia Wissel M. Kait voor K. Vassiljev Estonia
46' Wissel Estonia Wissel K. Mets voor V. Kreida Estonia
55' Wissel Northern Ireland Wissel D. Charles voor K. Lafferty Northern Ireland
55' Wissel Northern Ireland Wissel S. Ferguson voor J. Lewis Northern Ireland
63' Wissel Northern Ireland Wissel C. Bradley voor L. Donnelly Northern Ireland
63' Wissel Northern Ireland Wissel C. Hazard voor T. Carson Northern Ireland
68' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor D. Charles Northern Ireland
75' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt S. Ferguson Northern Ireland 0-1
76' Wissel Estonia Wissel S. Zenjov voor E. Sorga Estonia
79' Gele kaart Estonia Gele kaart voor S. Zenjov Estonia
80' Wissel Estonia Wissel R. Kirss voor V. Sinyavskiy Estonia
87' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor C. Bradley Northern Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Estland - Noord-Ierland
Opstellingen Estland - Noord-Ierland
De opstellingen van Estland en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.