Nabeschouwing Mexico - Nigeria (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zondag 4 juli 2021 - 05:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Mexico het zondag 4 juli 2021 om 05:00 uur in eigen huis op tegen Nigeria.

Via de Mexico - Nigeria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Nigeria (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Nigeria is onder leiding van scheidsrechter Oliver Amet Vergara Rodriguez geëindigd in een 4-0 overwinning voor Mexico. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mexico kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Herrera. Mexico vergrootte in de 4e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Funes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Mexico, waarmee H. Herrera zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Mexico in de 78e minuut, nadat J. dos Santos de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Mexico.

LIVE Mexico - Nigeria 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Nigeria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Mexico Doelpunt H. Herrera met assist van J. Corona Mexico 1-0
4' Doelpunt Mexico Doelpunt R. Funes met assist van H. Lozano Mexico 2-0
13' Gele kaart Mexico Gele kaart voor L. Rodriguez Mexico
43' Gele kaart Nigeria Gele kaart voor I. Obot Nigeria
52' Doelpunt Mexico Doelpunt H. Herrera Mexico 3-0
57' Wissel Nigeria Wissel S. Jude voor S. Mayi Nigeria
58' Wissel Nigeria Wissel S. Adetunji voor A. Charles Nigeria
66' Wissel Nigeria Wissel F. Tebo voor A. Adekunle Nigeria
66' Wissel Mexico Wissel O. Pineda voor R. Funes Mexico
66' Wissel Mexico Wissel E. Alvarez voor J. Corona Mexico
67' Wissel Mexico Wissel J. dos Santos voor H. Herrera Mexico
67' Wissel Nigeria Wissel Z. Rabiu voor O. Uche Nigeria
78' Doelpunt Mexico Doelpunt J. dos Santos met assist van E. Gutierrez Mexico 4-0
79' Wissel Mexico Wissel K. Alvarez voor L. Rodriguez Mexico
79' Wissel Mexico Wissel J. Gallardo voor C. Salcedo Mexico
81' Wissel Mexico Wissel A. Cervantes voor E. Gutierrez Mexico
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Nigeria
Opstellingen Mexico - Nigeria
De opstellingen van Mexico en Nigeria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mexico - Nigeria

Mexico en Nigeria treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Amet Vergara Rodriguez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Nigeria elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.