Nabeschouwing Nepal - India (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 2 september 2021 - 13:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Nepal het donderdag 2 september 2021 om 13:45 uur in eigen huis op tegen India. De wedstrijd wordt gespeeld in Dashrath Rangasala in Kathmandu.

Via de Nepal - India live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nepal - India (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2021 wedstrijd tussen Nepal en India geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Bista, waarmee Nepal met 1-0 de leiding nam. India kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Thapa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nepal - India
1
1
LIVE Nepal - India 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nepal - India teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Nepal Doelpunt A. Bista Nepal 1-0
46' Wissel India Wissel A. Thapa voor B. Fernandes India
46' Wissel India Wissel R. Ali voor G. Martins India
46' Wissel India Wissel S. A. Samad voor L. Colaco India
46' Wissel India Wissel S. Fernandes voor A. Mishra India
49' Gele kaart Nepal Gele kaart voor A. Bista Nepal
51' Gele kaart Nepal Gele kaart voor K. Chemzong Nepal
60' Doelpunt India Doelpunt A. Thapa India 1-1
63' Wissel India Wissel Apuia voor S. Wangjam India
66' Wissel Nepal Wissel S. Bal voor A. Ghalan Nepal
66' Wissel Nepal Wissel B. Rai voor S. Lama Nepal
66' Wissel Nepal Wissel M. Dangi voor N. Shrestha Nepal
69' Wissel India Wissel B. Singh voor S. Chhetri India
73' Wissel Nepal Wissel S. J. Thakuri voor A. Bista Nepal
85' Wissel Nepal Wissel K. Thapa voor P. Uperkoti Nepal
85' Wissel Nepal Wissel N. Thapa voor T. Tamang Nepal
89' Gele kaart Nepal Gele kaart voor S. Aryal Nepal