Nabeschouwing Qatar - Portugal (1-3) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zaterdag 4 september 2021 - 18:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Qatar het zaterdag 4 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Qatar - Portugal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qatar - Portugal (1-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Qatar en Portugal is onder leiding van scheidsrechter Gergő Bogár geëindigd in een 1-3 overwinning voor Portugal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Silva, waarmee Portugal met 0-1 de leiding nam. Portugal vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Otavio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut moest Qatar verder met een man minder nadat M. Barsham een rode kaart had gekregen.

In de 61e minuut was het Qatar dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Hassan. In de 87e minuut werd B. Khoukhi van Qatar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Qatar met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 88e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Portugal speler B. Fernandes.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Portugal.

LIVE Qatar - Portugal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qatar - Portugal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Qatar Gele kaart voor A. Hassan Qatar
23' Doelpunt Portugal Doelpunt A. Silva met assist van J. Mario Portugal 0-1
25' Doelpunt Portugal Doelpunt Otavio met assist van G. Guedes Portugal 0-2
43' Rode kaart Qatar Rode kaart voor M. Barsham Qatar
45' Wissel Qatar Wissel Y. Hassan voor A. Alahrak Qatar
59' Wissel Portugal Wissel D. Jota voor A. Silva Portugal
59' Wissel Portugal Wissel B. Fernandes voor J. Moutinho Portugal
61' Doelpunt Qatar Doelpunt A. Hassan met assist van A. Afif Qatar 1-2
65' Gele kaart Portugal Gele kaart voor Otavio Portugal
68' Wissel Portugal Wissel R. Dias voor R. Neves Portugal
68' Wissel Portugal Wissel Trincao voor J. Mario Portugal
76' Wissel Qatar Wissel S. Tarek voor B. H. Al-Rawi Qatar
76' Wissel Qatar Wissel H. Al Haydos voor A. Hatim Qatar
76' Wissel Qatar Wissel Ahmed Alaaeldin voor A. Elamin Qatar
81' Wissel Portugal Wissel R. Silva voor G. Guedes Portugal
81' Wissel Portugal Wissel R. Guerreiro voor N. Mendes Portugal
85' Gele kaart Qatar Gele kaart voor H. Al Haydos Qatar
87' Wissel Qatar Wissel M. Khoder voor P. M. Correia Qatar
87' Wissel Qatar Wissel A. O. Madibo voor K. Boudiaf Qatar
87' Rode kaart Qatar Rode kaart voor B. Khoukhi Qatar
88' Penalty Portugal Penalty B. Fernandes Portugal 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Qatar - Portugal
Opstellingen Qatar - Portugal
De opstellingen van Qatar en Portugal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qatar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portugal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Qatar - Portugal

Qatar en Portugal treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gergő Bogár en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qatar en Portugal elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.