Nabeschouwing Ierland - Qatar (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 12 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Ierland het dinsdag 12 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Qatar. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - Qatar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - Qatar (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Ierland en Qatar is onder leiding van scheidsrechter Keith Kennedy geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ierland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Republic of Ireland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Robinson. Een penalty zorgde er later in de 13e minuut voor dat Republic of Ireland via C. Robinson op 2-0 kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Republic of Ireland, waarmee C. Robinson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Republic of Ireland in de 59e minuut, nadat S. Duffy de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ierland.

LIVE Ierland - Qatar 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - Qatar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt C. Robinson met assist van C. Hourihane Republic of Ireland 1-0
13' Penalty Republic of Ireland Penalty C. Robinson Republic of Ireland 2-0
46' Wissel Republic of Ireland Wissel C. Christie voor M. Doherty Republic of Ireland
53' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt C. Robinson met assist van J. Hendrick Republic of Ireland 3-0
59' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt S. Duffy met assist van C. Hourihane Republic of Ireland 4-0
69' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Knight voor C. Ogbene Republic of Ireland
72' Wissel Qatar Wissel A. O. Madibo voor A. Hatim Qatar
73' Wissel Qatar Wissel Ahmed Alaaeldin voor A. Almoez Qatar
77' Wissel Republic of Ireland Wissel N. Collins voor S. Duffy Republic of Ireland
77' Wissel Republic of Ireland Wissel T. Parrott voor C. Robinson Republic of Ireland
85' Gele kaart Qatar Gele kaart voor A. O. Madibo Qatar
88' Wissel Republic of Ireland Wissel H. Arter voor C. Hourihane Republic of Ireland
88' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Collins voor J. McGrath Republic of Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - Qatar
Opstellingen Ierland - Qatar
De opstellingen van Ierland en Qatar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Qatar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Stephen Kenny
Voorbeschouwing Ierland - Qatar

Ierland en Qatar treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Kennedy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ierland en Qatar in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 30 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.