Nabeschouwing Uzbekistan - Malaysia (5-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zaterdag 9 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Uzbekistan het zaterdag 9 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Malaysia. De wedstrijd wordt gespeeld in King Abdullah International Stadium in Amman.

Via de Uzbekistan - Malaysia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Uzbekistan - Malaysia (5-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Uzbekistan en Malaysia is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Uzbekistan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door D. Khamdamov, waarmee Uzbekistan met 1-0 de leiding nam. Uzbekistan vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Khamdamov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Uzbekistan, waarmee K. Norchaev zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 46 minuten deed B. Bakhtiar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Malaysia werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 68e minuut nadat I. Yuldoshev namens Uzbekistan de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Uzbekistan speler A. Amonov, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Uzbekistan.

LIVE Uzbekistan - Malaysia 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Uzbekistan - Malaysia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt D. Khamdamov met assist van K. Norchaev Uzbekistan 1-0
29' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt D. Khamdamov met assist van J. Masharipov Uzbekistan 2-0
33' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt K. Norchaev met assist van F. Sayfiyev Uzbekistan 3-0
37' Wissel Malaysia Wissel S. Ahmad voor A. Hakimi Malaysia
46' Doelpunt Malaysia Doelpunt B. Bakhtiar Malaysia 3-1
62' Wissel Uzbekistan Wissel I. Sergeev voor E. Shomurodov Uzbekistan
62' Wissel Uzbekistan Wissel I. Yuldoshev voor F. Sayfiyev Uzbekistan
62' Wissel Uzbekistan Wissel A. Mozgovoy voor O. Shukurov Uzbekistan
68' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt I. Yuldoshev met assist van J. Masharipov Uzbekistan 4-1
71' Wissel Uzbekistan Wissel D. Tursunov voor R. Ashurmatov Uzbekistan
71' Wissel Uzbekistan Wissel S. Umarov voor D. Khamdamov Uzbekistan
80' Wissel Uzbekistan Wissel A. Amonov voor K. Norchaev Uzbekistan
87' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt A. Amonov Uzbekistan 5-1