Nabeschouwing Griekenland - New Zealand (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Vrijdag 17 november 2023 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Griekenland het vrijdag 17 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen New Zealand. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de Griekenland - New Zealand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Griekenland - New Zealand (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Griekenland en New Zealand is onder leiding van scheidsrechter Luca Cibelli geëindigd in een 2-0 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Giannis Konstantelias, waarmee Greece met 1-0 de leiding nam. Greece vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georgios Giakoumakis op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Griekenland.

LIVE Griekenland - New Zealand 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Griekenland - New Zealand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Greece Doelpunt Giannis Konstantelias Greece 1-0
29' Doelpunt Greece Doelpunt Georgios Giakoumakis Greece 2-0
46' Wissel New Zealand Wissel Ben Waine voor Chris Wood New Zealand
52' Gele kaart Greece Gele kaart voor Dimitrios Kourbelis Greece
57' Wissel Greece Wissel Vangelis Pavlidis voor Georgios Giakoumakis Greece
57' Wissel Greece Wissel Taxiarchis Fountas voor Giannis Konstantelias Greece
58' Wissel Greece Wissel Dimitrios Pelkas voor Georgios Masouras Greece
62' Wissel New Zealand Wissel Elijah Just voor Sarpreet Singh New Zealand
70' Wissel Greece Wissel Konstantinos Galanopoulos voor Anastasios Bakasetas  Greece
70' Wissel Greece Wissel Andreas Bouchalakis voor Dimitrios Kourbelis Greece
71' Wissel New Zealand Wissel Clayton Lewis voor Joe Bell New Zealand
71' Wissel New Zealand Wissel J. Champness voor Matthew Garbett New Zealand
83' Wissel New Zealand Wissel Max Mata voor Callum McCowatt New Zealand
83' Wissel New Zealand Wissel Finn Surman voor Tyler Bindon New Zealand
90' Wissel Greece Wissel Georgios Tzavellas voor Petros Mantalos Greece
Video hoogtepunten en samenvatting Griekenland - New Zealand
Opstellingen Griekenland - New Zealand
De opstellingen van Griekenland en New Zealand zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Griekenland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en New Zealand zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Darren Shaun Bazeley
Voorbeschouwing Griekenland - New Zealand

Griekenland en New Zealand treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Cibelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Griekenland en New Zealand elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.