Nabeschouwing Albanië - Liechtenstein (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 3 juni 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Albanië het maandag 3 juni 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liechtenstein. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Liechtenstein live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Liechtenstein (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Albanië en Liechtenstein is onder leiding van scheidsrechter Bence Csonka geëindigd in een 3-0 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Armando Broja, waarmee Albania met 1-0 de leiding nam. Albania vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jasir Asani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Albania, waarmee Ernest Muci zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bence Csonka, waardoor Albanië dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Albanië - Liechtenstein 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Liechtenstein teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Albania Doelpunt Armando Broja met assist van Nedim Bajrami Albania 1-0
46' Wissel Liechtenstein Wissel Lukas Graber voor Livio Meier Liechtenstein
46' Wissel Albania Wissel Qazim Laci voor Klaus Gjasula Albania
46' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Niklas Beck Liechtenstein
46' Wissel Albania Wissel Enea Mihaj voor Ardian Ismajli Albania
46' Wissel Albania Wissel Ernest Muci voor Arbër Hoxha Albania
47' Doelpunt Albania Doelpunt Jasir Asani Albania 2-0
53' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Aron Sele Liechtenstein
58' Wissel Liechtenstein Wissel F. Notaro voor Jonas Beck Liechtenstein
62' Wissel Albania Wissel Marash Kumbulla voor Arlind Ajeti Albania
62' Wissel Albania Wissel Rey Manaj voor Armando Broja Albania
67' Doelpunt Albania Doelpunt Ernest Muci met assist van Jasir Asani Albania 3-0
70' Wissel Liechtenstein Wissel Philipp Ospelt voor Ferhat Saglam Liechtenstein
76' Wissel Albania Wissel Medon Berisha voor Jasir Asani Albania
77' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor F. Notaro Liechtenstein
81' Wissel Liechtenstein Wissel Liam Kranz voor Aron Sele Liechtenstein
86' Wissel Liechtenstein Wissel F. Oberwaditzer voor K. Kindle Liechtenstein
89' Wissel Liechtenstein Wissel Nicolas Hasler voor Marcel Büchel Liechtenstein
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Liechtenstein
Opstellingen Albanië - Liechtenstein

Voorbeschouwing Albanië - Liechtenstein

Albanië en Liechtenstein treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bence Csonka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Albanië en Liechtenstein elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.