Nabeschouwing Algeria - South Africa (3-3) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 22:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Algeria het dinsdag 26 maart 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen South Africa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Mustapha Tchaker in Blida.

Via de Algeria - South Africa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Algeria - South Africa (3-3)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Algeria en South Africa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Yassine Benzia, waarmee Algeria met 1-0 de leiding nam. South Africa kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Zwane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette T. Zwane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee South Africa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Brahimi de 2-2 maakte voor Algeria. South Africa leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van I. Rayners: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Algeria. In de 70e minuut was het Yassine Benzia die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Amir Lousif en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Algeria - South Africa 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Algeria - South Africa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Algeria Doelpunt Yassine Benzia met assist van Y. Brahimi Algeria 1-0
31' Gele kaart Algeria Gele kaart voor Houssem Aouar Algeria
34' Doelpunt South Africa Doelpunt T. Zwane met assist van M. Mayambela South Africa 1-1
39' Gele kaart South Africa Gele kaart voor G. Kekana South Africa
50' Doelpunt South Africa Doelpunt T. Zwane met assist van T. Monare South Africa 1-2
46' Wissel Algeria Wissel Ramiz Zerrouki voor Nabil Bentaleb Algeria
46' Wissel Algeria Wissel Ahmed Kendouci voor Mohamed Amoura Algeria
53' Doelpunt Algeria Doelpunt Y. Brahimi met assist van Yassine Benzia Algeria 2-2
59' Wissel Algeria Wissel Monsef Bakrar voor Baghdad Bounedjah Algeria
63' Wissel South Africa Wissel G. Margeman voor T. Monare South Africa
63' Wissel South Africa Wissel Elias Mokwana voor O. Appollis South Africa
66' Doelpunt South Africa Doelpunt I. Rayners met assist van Elias Mokwana South Africa 2-3
67' Wissel Algeria Wissel Saïd Benrahma voor Y. Brahimi Algeria
70' Doelpunt Algeria Doelpunt Yassine Benzia met assist van Monsef Bakrar Algeria 3-3
73' Wissel South Africa Wissel T. Morena voor M. Mayambela South Africa
73' Wissel South Africa Wissel G. Mosele voor T. Zwane South Africa
74' Wissel Algeria Wissel Anis Hadj Moussa voor Yassine Benzia Algeria
74' Wissel Algeria Wissel Jaouen Hadjam voor Houssem Aouar Algeria
79' Wissel South Africa Wissel K. Mayo voor I. Rayners South Africa
83' Gele kaart South Africa Gele kaart voor G. Margeman South Africa
Video hoogtepunten en samenvatting Algeria - South Africa
Opstellingen Algeria - South Africa
De opstellingen van Algeria en South Africa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Algeria gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en South Africa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hugo Broos
Voorbeschouwing Algeria - South Africa

Algeria en South Africa treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amir Lousif en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Algeria en South Africa elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.