Nabeschouwing Argentina - Ecuador (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 10 juni 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Argentina het maandag 10 juni 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Ecuador. De wedstrijd wordt gespeeld in Soldier Field in Chicago.

Via de Argentina - Ecuador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Argentina - Ecuador (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Argentina en Ecuador is onder leiding van scheidsrechter Drew Fischer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Argentina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Ángel Di María, waarmee Argentina met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Argentina.

LIVE Argentina - Ecuador 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Argentina - Ecuador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor M. Caicedo Ecuador
40' Doelpunt Argentina Doelpunt Ángel Di María met assist van Cristian Romero Argentina 1-0
56' Wissel Argentina Wissel Enzo Fernández voor Lautaro Martínez Argentina
56' Wissel Argentina Wissel Lionel Messi voor Ángel Di María Argentina
62' Wissel Ecuador Wissel C. Gruezo voor J. Ortiz Ecuador
62' Wissel Ecuador Wissel E. Valencia voor A. Minda Ecuador
66' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor C. Gruezo Ecuador
78' Wissel Argentina Wissel Nicolás González voor Leandro Paredes Argentina
78' Wissel Argentina Wissel Ángel Correa voor Julián Álvarez Argentina
78' Wissel Ecuador Wissel Á. Mena voor J. Sarmiento Ecuador
86' Wissel Argentina Wissel Exequiel Palacios voor Rodrigo de Paul Argentina
86' Wissel Argentina Wissel Lucas Martínez Quarta voor Gonzalo Montiel Argentina
91' Gele kaart Argentina Gele kaart voor Nicolás González Argentina
Video hoogtepunten en samenvatting Argentina - Ecuador
Opstellingen Argentina - Ecuador
De opstellingen van Argentina en Ecuador zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Argentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ecuador zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Argentina - Ecuador

Argentina en Ecuador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Drew Fischer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Argentina en Ecuador elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.