Nabeschouwing Mexico - Bolivia (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 1 juni 2024 - 03:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Mexico het zaterdag 1 juni 2024 om 03:30 uur in eigen huis op tegen Bolivia. De wedstrijd wordt gespeeld in Soldier Field in Chicago.

Via de Mexico - Bolivia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Bolivia (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Bolivia is onder leiding van scheidsrechter Yusuke Araki geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mexico. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Efraín Álvarez, waarmee Mexico met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mexico uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Mexico - Bolivia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Bolivia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Bolivia Gele kaart voor F. Saucedo Bolivia
33' Wissel Bolivia Wissel S. Álvarez voor Jesús Sagredo Bolivia
46' Wissel Mexico Wissel R. Huescas voor Jorge Rodríguez Mexico
47' Doelpunt Mexico Doelpunt Efraín Álvarez met assist van Ricardo Monreal Mexico 1-0
65' Wissel Mexico Wissel Denzell García voor F. Ambríz Mexico
65' Wissel Mexico Wissel Rodrigo López voor Efraín Álvarez Mexico
66' Wissel Bolivia Wissel B. Céspedes voor L. Justiniano Bolivia
66' Wissel Bolivia Wissel C. Menacho voor C. Algarañaz Bolivia
66' Wissel Bolivia Wissel C. Romero voor J. Quinteros Bolivia
66' Wissel Bolivia Wissel E. Saavedra voor Y. Rocha Bolivia
78' Wissel Mexico Wissel Luca Martínez Dupuy voor E. Ayón Mexico
78' Wissel Mexico Wissel Alberto Herrera voor Ricardo Monreal Mexico
79' Wissel Bolivia Wissel J. Berdecio voor F. Saucedo Bolivia
79' Wissel Bolivia Wissel M. Villarroel voor L. Chávez Bolivia
85' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Denzell García Mexico
85' Wissel Mexico Wissel J. Alcántar voor Alejandro Gómez Mexico
86' Wissel Mexico Wissel R. Árciga voor Andrés Montaño Mexico
86' Wissel Mexico Wissel Diego Gómez voor Jordán Carrillo Mexico
92' Gele kaart Mexico Gele kaart voor P. Monroy Mexico
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Bolivia
Opstellingen Mexico - Bolivia
De opstellingen van Mexico en Bolivia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mexico gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolivia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.