Nabeschouwing Mexico - Brazil (2-3) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 9 juni 2024 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Mexico het zondag 9 juni 2024 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Brazil. De wedstrijd wordt gespeeld in Soldier Field in Chicago.

Via de Mexico - Brazil live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Brazil (2-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Brazil is onder leiding van scheidsrechter Lukasz Szpala geëindigd in een 2-3 overwinning voor Brazil. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brazil kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Andreas Pereira. Brazil vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gabriel Martinelli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Mexico de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Julián Quiñones.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Guillermo Martínez in de 93e minuut de 2-2 maakte namens Mexico. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Brazil dat in de 96e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Endrick de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lukasz Szpala bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Brazil.

LIVE Mexico - Brazil 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Brazil teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Brazil Doelpunt Andreas Pereira met assist van Savinho Brazil 0-1
27' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Yan Couto Brazil
54' Doelpunt Brazil Doelpunt Gabriel Martinelli met assist van Yan Couto Brazil 0-2
61' Wissel Mexico Wissel Orbelín Pineda voor Carlos Rodríguez Mexico
61' Wissel Brazil Wissel Lucas Paquetá voor Gabriel Martinelli Brazil
61' Wissel Brazil Wissel Endrick voor Evanilson Brazil
62' Wissel Mexico Wissel Alexis Vega voor Luis Chávez Mexico
68' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Éder Militão Brazil
73' Doelpunt Mexico Doelpunt Julián Quiñones met assist van Alexis Vega Mexico 1-2
74' Wissel Brazil Wissel Bruno Guimarães voor Douglas Luiz Brazil
74' Wissel Brazil Wissel Vinícius Júnior voor Savinho Brazil
79' Wissel Mexico Wissel Jordi Cortizo voor Uriel Antuna Mexico
84' Wissel Brazil Wissel João Gomes voor Éderson Brazil
89' Wissel Mexico Wissel Guillermo Martínez voor Julián Quiñones Mexico
89' Wissel Mexico Wissel César Huerta voor Santiago Gimenez  Mexico
93' Doelpunt Mexico Doelpunt Guillermo Martínez Mexico 2-2
96' Doelpunt Brazil Doelpunt Endrick met assist van Vinícius Júnior Brazil 2-3
98' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Endrick Brazil
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Brazil
Opstellingen Mexico - Brazil
De opstellingen van Mexico en Brazil zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mexico gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brazil zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mexico - Brazil

Mexico en Brazil treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukasz Szpala en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Brazil elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.