Nabeschouwing Montenegro - Georgië (1-3) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 9 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Montenegro het zondag 9 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Georgië (1-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Montenegro en Georgië is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Georgië. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Otar Kiteishvili, waarmee Georgia met 0-1 de leiding nam. Georgia vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georges Mikautadze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Montenegro de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Stevan Jovetic.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Georgia vergroot nadat Budu Zivzivadze de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Georgië.

LIVE Montenegro - Georgië 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Georgia Doelpunt Otar Kiteishvili met assist van Giorgi Gvelesiani Georgia 0-1
28' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Marko Vukcevic Montenegro
33' Doelpunt Georgia Doelpunt Georges Mikautadze met assist van Khvicha Kvaratskhelia Georgia 0-2
46' Wissel Montenegro Wissel Vladimir Jovovic voor E. Kuč Montenegro
46' Wissel Montenegro Wissel Stevan Jovetic voor Nikola Krstovic Montenegro
50' Wissel Georgia Wissel Nika Kvekveskiri voor Otar Kiteishvili Georgia
59' Wissel Montenegro Wissel Milutin Osmajic voor Marko Vesovic Montenegro
66' Doelpunt Montenegro Doelpunt Stevan Jovetic met assist van Stefan Mugosa Montenegro 1-2
66' Wissel Georgia Wissel Sandro Altunashvili voor Giorgi Chakvetadze Georgia
67' Wissel Georgia Wissel Georgiy Tsitaishvili voor Levan Shengelia Georgia
74' Wissel Montenegro Wissel Vukan Savicevic voor Marko Bakic Montenegro
75' Wissel Montenegro Wissel Dusan Bakic voor Stefan Mugosa Montenegro
75' Wissel Montenegro Wissel Igor Vujacic voor Meldin Dreskovic Montenegro
80' Wissel Georgia Wissel Zuriko Davitashvili voor Khvicha Kvaratskhelia Georgia
80' Wissel Georgia Wissel Anzor Mekvabishvili voor Giorgi Kochorashvili Georgia
80' Wissel Georgia Wissel Budu Zivzivadze voor Georges Mikautadze Georgia
84' Doelpunt Georgia Doelpunt Budu Zivzivadze Georgia 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Georgië
Opstellingen Montenegro - Georgië
De opstellingen van Montenegro en Georgië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Georgië zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Robert Prosinečki
Voorbeschouwing Montenegro - Georgië

Montenegro en Georgië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montenegro en Georgië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.