Nabeschouwing Romania - Liechtenstein (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 7 juni 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Romania het vrijdag 7 juni 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liechtenstein. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Romania - Liechtenstein live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Romania - Liechtenstein (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Romania en Liechtenstein geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Romania en Liechtenstein gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Romania, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Menelaos Antoniou niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Romania - Liechtenstein 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Romania - Liechtenstein teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Sandro Wolfinger Liechtenstein
49' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Liam Kranz Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel F. Notaro voor Dennis Salanovic Liechtenstein
55' Wissel Liechtenstein Wissel Marco Marxer voor K. Kindle Liechtenstein
58' Wissel Romania Wissel Răzvan Marin voor Vasile Mogoș Romania
58' Wissel Romania Wissel Nicuşor Bancu voor Adrian Șut Romania
58' Wissel Romania Wissel Nicolae Stanciu voor Alexandru Cicâldău Romania
65' Wissel Romania Wissel Dennis Man voor Ianis Hagi Romania
65' Wissel Romania Wissel Valentin Mihăilă voor Florinel Coman Romania
65' Wissel Liechtenstein Wissel Ferhat Saglam voor Liam Kranz Liechtenstein
69' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Simon Lüchinger Liechtenstein
76' Wissel Romania Wissel Denis Drăguș voor Darius Olaru Romania
90' Wissel Liechtenstein Wissel A. Hasler voor Simon Lüchinger Liechtenstein
90' Wissel Liechtenstein Wissel Elias Jäger voor F. Notaro Liechtenstein
92' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Benjamin Büchel Liechtenstein
98' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Aron Sele Liechtenstein
Video hoogtepunten en samenvatting Romania - Liechtenstein
Opstellingen Romania - Liechtenstein
De opstellingen van Romania en Liechtenstein zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Romania gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Liechtenstein zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.