Nabeschouwing Schotland - Noord-Ierland (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Schotland het dinsdag 26 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noord-Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Hampden Park in Glasgow.

Via de Schotland - Noord-Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schotland - Noord-Ierland (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Schotland en Noord-Ierland is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 0-1 overwinning voor Noord-Ierland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Bradley, waarmee Northern Ireland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Noord-Ierland.

LIVE Schotland - Noord-Ierland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schotland - Noord-Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor Ali McCann Northern Ireland
32' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt C. Bradley Northern Ireland 0-1
37' Wissel Scotland Wissel L. Ferguson voor A. Robertson Scotland
56' Gele kaart Scotland Gele kaart voor B. Gilmour Scotland
57' Wissel Northern Ireland Wissel Josh Magennis voor Jamie Reid Northern Ireland
70' Wissel Scotland Wissel K. McLean voor B. Gilmour Scotland
70' Wissel Scotland Wissel C. Adams voor L. Dykes Scotland
78' Wissel Scotland Wissel S. Armstrong voor J. McGinn Scotland
78' Wissel Scotland Wissel L. Shankland voor R. Christie Scotland
83' Wissel Northern Ireland Wissel Paul Smyth voor C. Bradley Northern Ireland
83' Wissel Northern Ireland Wissel Conor McMenamin voor Isaac Price Northern Ireland
87' Wissel Northern Ireland Wissel Jordan Thompson voor Ali McCann Northern Ireland
Video hoogtepunten en samenvatting Schotland - Noord-Ierland
Opstellingen Schotland - Noord-Ierland
De opstellingen van Schotland en Noord-Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schotland gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Noord-Ierland zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.