Nabeschouwing Sudan - Tanzania (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 19 mei 2024 - 16:00 uurIn de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Sudan het zondag 19 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tanzania.

Via de Sudan - Tanzania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sudan - Tanzania (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Sudan en Tanzania is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tanzania. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sudan - Tanzania
LIVE Sudan - Tanzania 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sudan - Tanzania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sudan - Tanzania
Opstellingen Sudan - Tanzania

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sudan - Tanzania

Sudan en Tanzania treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Sudan en Tanzania in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 15 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sudan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sudan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tanzania slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sudan 1
Winst Tanzania 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sudan - Tanzania Opstelling Sudan Opstelling Tanzania Live Sudan - Tanzania Live Sudan - Tanzania kijken Sudan - Tanzania kijken Live Sudan - Tanzania stream Sudan - Tanzania Fox Sports Nabeschouwing Sudan - Tanzania Uitslag Sudan - Tanzania Statistieken Sudan - Tanzania Vriendschappelijk internationaal 2024 Sudan - Tanzania wedden Sudan - Tanzania gokken Sudan - Tanzania Unibet