Nabeschouwing United States - Colombia (1-5) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 8 juni 2024 - 23:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt United States het zaterdag 8 juni 2024 om 23:30 uur in eigen huis op tegen Colombia.

Via de United States - Colombia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing United States - Colombia (1-5)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen United States en Colombia is onder leiding van scheidsrechter Fernando Hernández Gómez geëindigd in een 1-5 overwinning voor Colombia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Arias, waarmee Colombia met 0-1 de leiding nam. Colombia vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafael Borré op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist United States de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Timothy Weah.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Colombia vergroot nadat R. Rios de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 85e minuut nadat J. Carrascal namens Colombia de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Colombia speler L. Sinisterra, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fernando Hernández Gómez bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Colombia.

LIVE United States - Colombia 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd United States - Colombia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Colombia Doelpunt J. Arias Colombia 0-1
19' Doelpunt Colombia Doelpunt Rafael Borré met assist van J. Lerma Colombia 0-2
46' Wissel Colombia Wissel R. Rios voor M. Uribe Colombia
46' Wissel United States Wissel Haji Wright voor Christian Pulisic United States
58' Doelpunt United States Doelpunt Timothy Weah met assist van Folarin Balogun United States 1-2
62' Wissel Colombia Wissel J. Durán voor Rafael Borré Colombia
62' Wissel United States Wissel M. Tillman voor Giovanni Reyna United States
62' Wissel Colombia Wissel J. Carrascal voor J. Arias Colombia
62' Wissel United States Wissel Cameron Carter-Vickers voor Tim Ream United States
69' Gele kaart United States Gele kaart voor Matt Turner United States
71' Wissel United States Wissel Yunus Musah voor Weston McKennie United States
71' Wissel Colombia Wissel J. Quintero voor J. Rodríguez Colombia
71' Wissel Colombia Wissel L. Sinisterra voor L. Díaz Colombia
72' Wissel United States Wissel Ricardo Pepi voor Folarin Balogun United States
77' Doelpunt Colombia Doelpunt R. Rios met assist van L. Sinisterra Colombia 1-3
83' Wissel United States Wissel Luca de la Torre voor Johnny Cardoso United States
83' Wissel Colombia Wissel K. Castaño voor J. Lerma Colombia
85' Doelpunt Colombia Doelpunt J. Carrascal met assist van J. Quintero Colombia 1-4
88' Doelpunt Colombia Doelpunt L. Sinisterra met assist van J. Quintero Colombia 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting United States - Colombia
Opstellingen United States - Colombia
De opstellingen van United States en Colombia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat United States gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Colombia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gregg Berhalter
Voorbeschouwing United States - Colombia

United States en Colombia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fernando Hernández Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen United States en Colombia in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 29 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.