Nabeschouwing Alashkert - Celtic (0-3) || Champions League

Dinsdag 10 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League neemt Alashkert het dinsdag 10 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Celtic (0-3)

Het Champions League duel tussen Alashkert en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Danilo Grujić geëindigd in een 0-3 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door O. Édouard, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Forrest op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. McGregor van Celtic die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danilo Grujić, waardoor Celtic een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - Celtic
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
104
110
Gevaarlijke aanvallen
36
65
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Alashkert - Celtic 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor Jefferson Alashkert
47' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Édouard met assist van J. Forrest Celtic 0-1
47' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor E. Hovhannisyan Alashkert
55' Wissel Alashkert Wissel C. Romero voor U. Nenadović Alashkert
67' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor G. Daghbashyan Alashkert
68' Wissel Celtic Wissel S. Sinclair voor M. Dembélé Celtic
68' Wissel Celtic Wissel K. Eboue voor O. Ntcham Celtic
77' Wissel Celtic Wissel L. Morgan voor O. Édouard Celtic
81' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van J. Hendry Celtic 0-2
82' Wissel Alashkert Wissel M. Manasyan voor E. Hovhannisyan Alashkert
85' Wissel Alashkert Wissel A. Simonyan voor Jefferson Alashkert
90' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor met assist van J. Forrest Celtic 0-3
Opstellingen Alashkert - Celtic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alashkert - Celtic

Alashkert en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danilo Grujić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alashkert en Celtic elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Alashkert 0
Winst Celtic 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Alashkert - Celtic Opstelling Alashkert Opstelling Celtic Live Alashkert - Celtic Live Alashkert - Celtic kijken Alashkert - Celtic kijken Live Alashkert - Celtic stream Alashkert - Celtic Fox Sports Nabeschouwing Alashkert - Celtic Uitslag Alashkert - Celtic Statistieken Alashkert - Celtic Champions League 2018/2019 Alashkert - Celtic wedden Alashkert - Celtic gokken Alashkert - Celtic Unibet