Nabeschouwing Portsmouth - Bristol Rovers (3-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Portsmouth het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Bristol Rovers (3-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Bristol Rovers
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
21
8
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
101
58
Gevaarlijke aanvallen
68
17
Passes
360
425
Overtredingen
9
14
Buitenspel
4
0
Corners
12
2
Wissels
4
6
LIVE Portsmouth - Bristol Rovers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Bristol Rovers
Opstellingen Portsmouth - Bristol Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portsmouth - Bristol Rovers

Portsmouth en Bristol Rovers treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portsmouth 3
Winst Bristol Rovers 2
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 3e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Portsmouth - Bristol Rovers Opstelling Portsmouth Opstelling Bristol Rovers Live Portsmouth - Bristol Rovers Live Portsmouth - Bristol Rovers kijken Portsmouth - Bristol Rovers kijken Live Portsmouth - Bristol Rovers stream Portsmouth - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Portsmouth - Bristol Rovers Uitslag Portsmouth - Bristol Rovers Statistieken Portsmouth - Bristol Rovers League One 2022/2023 Portsmouth - Bristol Rovers wedden Portsmouth - Bristol Rovers gokken Portsmouth - Bristol Rovers Unibet