Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (2-3) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 18 januari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Helmond Sport het maandag 18 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de Helmond Sport - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Strijbosch. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Jong Ajax dat via Z. El Azzouzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Kerk dacht na 41 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Jong Ajax via S. Edwards, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Jong Ajax via Z. El Azzouzi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong Ajax
2
3
LIVE Helmond Sport - Jong Ajax 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Strijbosch Helmond Sport
38' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Mahdioui voor D. Sinkgraven Jong Ajax
40' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Z. El Azzouzi Jong Ajax
41' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Kerk Helmond Sport
52' Wissel Jong Ajax Wissel T. Lartey Sanniez voor D. Dankerlui Jong Ajax
77' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Warmerdam Jong Ajax
77' Wissel Jong Ajax Wissel E. Acolatse voor A. Nouri Jong Ajax
91' Eigen doelpunt Jong Ajax Eigen doelpunt S. Edwards Jong Ajax
93' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Z. El Azzouzi Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong Ajax
Opstellingen Helmond Sport - Jong Ajax

Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax

Helmond Sport en Jong Ajax treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 17 augustus 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.