Nabeschouwing Gent - Oleksandria (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Gent het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Oleksandria. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Oleksandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Oleksandria (2-1)

Het Europa League duel tussen Gent en Oleksandria is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Depoitre op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Oleksandria de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Miroshnichenko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Oleksandria kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Radu Petrescu, waardoor Gent een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gent - Oleksandria
2
1
LIVE Gent - Oleksandria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Oleksandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van R. Bezus Gent 1-0
16' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van R. Bezus Gent 2-0
46' Wissel Oleksandria Wissel O. Dovgy voor A. Zaporozhan Oleksandria
54' Doelpunt Oleksandria Doelpunt D. Miroshnichenko met assist van D. Bezborodko Oleksandria 2-1
70' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Castro-Montes Gent
73' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor R. Yaremchuk Gent
79' Wissel Oleksandria Wissel M. Zaderaka voor M. Tretyakov Oleksandria
79' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor K. Kovalets Oleksandria
80' Wissel Gent Wissel J. Dompe voor R. Bezus Gent
86' Wissel Oleksandria Wissel J. Teixeira voor D. Bezborodko Oleksandria
91' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
92' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Oleksandria
Opstellingen Gent - Oleksandria

Voorbeschouwing Gent - Oleksandria

Gent en Oleksandria spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Oleksandria in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Gent 0
Winst Oleksandria 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 1e positie staat, terwijl we Oleksandria terugvinden op de 4e plaats.