Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19 (2-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Olympiakos Piraeus O19 het dinsdag 12 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Proponitiko Kentro Reti in Athens.

Via de Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus O19 en Sporting CP O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Kostanasios, waarmee Olympiakos Piraeus U19 met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus U19 vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lamprou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Sporting CP U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Luis.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Balde de 2-2 maakte voor Sporting CP U19. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19
2
2
LIVE Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Olympiakos Piraeus U19 Doelpunt T. Kostanasios Olympiakos Piraeus U19 1-0
20' Doelpunt Olympiakos Piraeus U19 Doelpunt E. Lamprou met assist van M. Vrousai Olympiakos Piraeus U19 2-0
29' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel R. Rama voor I. Galoupis Olympiakos Piraeus U19
34' Wissel Sporting CP U19 Wissel E. Balde voor J. Oliveira Sporting CP U19
43' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor G. Xenitidis Olympiakos Piraeus U19
46' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel T. Tsirigotis voor A. Voilis Olympiakos Piraeus U19
47' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt M. Luis Sporting CP U19 2-1
58' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor T. Kostanasios Olympiakos Piraeus U19
68' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor A. Conte Sporting CP U19
76' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt E. Balde Sporting CP U19 2-2
82' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel G. Neofytidis voor I. Chatziioannidis Olympiakos Piraeus U19
83' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor M. Vrousai Olympiakos Piraeus U19
87' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor P. Ferreira Sporting CP U19
88' Wissel Sporting CP U19 Wissel P. Peixoto voor P. Ferreira Sporting CP U19
91' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor E. Lamprou Olympiakos Piraeus U19
92' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor B. Djalo Sporting CP U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19
Opstellingen Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Sporting CP O19

Olympiakos Piraeus O19 en Sporting CP O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus O19 en Sporting CP O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.