Nabeschouwing Bocholt - Excelsior Virton (2-1) || Croky Cup 2012/2013

Zondag 26 augustus 2012 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Bocholt het zondag 26 augustus 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Damburgstadion in Bocholt.

Via de Bocholt - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bocholt - Excelsior Virton (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Bocholt en Excelsior Virton is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bocholt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Bocholt op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Ulenaers. Helaas voor Bocholt werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Bocholt dat via G. Berben dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Molnar dacht na 65 minuten te scoren voor Excelsior Virton, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 74e minuut moest Bocholt verder met een man minder, nadat K. Ulenaers een tweede gele kaart kreeg. In de 78e minuut moest Bocholt verder met een man minder, nadat K. Goessens een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bocholt - Excelsior Virton
2
1
LIVE Bocholt - Excelsior Virton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bocholt - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor R. Corstjens Bocholt
0' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor R. van Veldhoven Bocholt
0' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor K. Goessens Bocholt
0' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor G. Berben Bocholt
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor P. Bojovic Excelsior Virton
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Tshiala Excelsior Virton
0' Gele kaart Bocholt Gele kaart voor K. Ulenaers Bocholt
0' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor R. Emond Excelsior Virton
46' Wissel Bocholt Wissel K. Ulenaers voor N. Roijakkers Bocholt
48' Doelpunt Bocholt Doelpunt K. Ulenaers Bocholt
55' Doelpunt Bocholt Doelpunt G. Berben Bocholt
57' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Saintini voor M. Kchab Excelsior Virton
63' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Emond voor D. Gbaguidi Excelsior Virton
65' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt G. Molnar Excelsior Virton
74' Tweede gele kaart Bocholt Tweede gele kaart voor K. Ulenaers Bocholt
78' Tweede gele kaart Bocholt Tweede gele kaart voor K. Goessens Bocholt