Nabeschouwing Deinze - Westhoek (2-3) (na verlenging) || Croky Cup 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Deinze het zaterdag 24 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Westhoek. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Westhoek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Westhoek (2-3) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Deinze en Westhoek is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Westhoek. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Westhoek dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 33e minuut dacht Westhoek op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Delneste. Helaas voor Westhoek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Westhoek dat via B. Delneste dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut kreeg M. Persoons van Deinze voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Deinze de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 77e minuut scoorde Deinze via T. Van de Velde, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 92 minuten spelen wist Deinze via T. Van de Velde de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 96e minuut scoorde A. Vanelslander namens Westhoek. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Westhoek die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Westhoek
2
3
LIVE Deinze - Westhoek 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Westhoek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Deinze Gele kaart voor F. Declercq Deinze
0' Gele kaart Deinze Gele kaart voor M. Persoons Deinze
0' Gele kaart Westhoek Gele kaart voor S. Porteman Westhoek
0' Gele kaart Westhoek Gele kaart voor B. Winnock Westhoek
33' Doelpunt Westhoek Doelpunt B. Delneste Westhoek
46' Wissel Deinze Wissel M. De Pessemier voor J. Buysse Deinze
46' Wissel Deinze Wissel G. Van Walle voor Michel Nkuman Deinze
46' Wissel Deinze Wissel X. Deschacht voor P. Beckers Deinze
59' Wissel Westhoek Wissel M. Lefebre voor J. Pardo Westhoek
60' Doelpunt Westhoek Doelpunt B. Delneste Westhoek
63' Tweede gele kaart Deinze Tweede gele kaart voor M. Persoons Deinze
77' Doelpunt Deinze Doelpunt T. Van de Velde Deinze
77' Wissel Westhoek Wissel A. Vanelslander voor B. Delneste Westhoek
77' Wissel Westhoek Wissel J. Robaeys voor T. Van de Wouwer Westhoek
92' Doelpunt Deinze Doelpunt T. Van de Velde Deinze
96' Doelpunt Westhoek Doelpunt A. Vanelslander Westhoek