Nabeschouwing Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise (2-0) || Croky Cup 2015/2016

Dinsdag 22 september 2015 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2015/2016 neemt Zulte-Waregem het dinsdag 22 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise.

Via de Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Zulte-Waregem en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Buyl. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Zulte-Waregem dat via O. Kaya dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise
2
0
LIVE Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Buyl Zulte-Waregem
0' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor G. Martens Union Saint-Gilloise
3' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Buyl Zulte-Waregem
9' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Jørgensen voor C. Aneke Zulte-Waregem
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. De Ridder voor C. Lepoint Zulte-Waregem
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Benteke voor S. Buyl Zulte-Waregem
68' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Zitte voor L. Wallaert Union Saint-Gilloise
74' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Cabeke voor N. Rajsel Union Saint-Gilloise
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel H. Onana voor A. Alves da Silva Neto Union Saint-Gilloise