Nabeschouwing Lokeren - Cercle Brugge (3-2) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Lokeren het woensdag 21 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Cercle Brugge (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Lokeren en Cercle Brugge is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van S. De Ridder. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Lokeren dat via S. De Ridder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Bourdin dacht na 55 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Cercle Brugge via T. Kiš, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 77e minuut moest Cercle Brugge verder met een man minder, nadat R. Diarra een tweede gele kaart kreeg. In de 83e minuut scoorde M. Terki namens Lokeren. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Cercle Brugge
3
2
LIVE Lokeren - Cercle Brugge 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tičinović Lokeren
0' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor R. Diarra Cercle Brugge
0' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. Bolbat Lokeren
11' Doelpunt Lokeren Doelpunt S. De Ridder Lokeren
43' Doelpunt Lokeren Doelpunt S. De Ridder Lokeren
55' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt P. Bourdin Cercle Brugge
58' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor João Carlos Lokeren
60' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Kiš Cercle Brugge
67' Wissel Cercle Brugge Wissel Alhassane Soumah voor A. Diallo Cercle Brugge
77' Tweede gele kaart Cercle Brugge Tweede gele kaart voor R. Diarra Cercle Brugge
78' Wissel Lokeren Wissel S. Bolbat voor S. De Ridder Lokeren
78' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Dewaele voor T. Kiš Cercle Brugge
83' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Terki Lokeren
83' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Naudts voor G. De Schryver Cercle Brugge
90' Wissel Lokeren Wissel M. Mirić voor T. De Sutter Lokeren