Nabeschouwing Londerzeel - SV Roeselare (1-2) || Croky Cup 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Londerzeel het zondag 28 augustus 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgemeester Albert Lambertsstadion in Londerzeel.

Via de Londerzeel - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Londerzeel - SV Roeselare (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Londerzeel en SV Roeselare is geëindigd in een 1-2 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor W. Snoeys in de 59e minuut, waardoor Londerzeel met een man minder kwam te staan. In de 67e minuut was het SV Roeselare dat via M. Lépicier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Luyckx dacht na 88 minuten te scoren voor Londerzeel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde SV Roeselare via R. Lecomte, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Londerzeel - SV Roeselare
1
2
LIVE Londerzeel - SV Roeselare 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Londerzeel - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Londerzeel Gele kaart voor B. Van den Broeck Londerzeel
0' Gele kaart Londerzeel Gele kaart voor C. Dellevoet Londerzeel
0' Gele kaart Londerzeel Gele kaart voor J. Rijmenams Londerzeel
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor T. Raes SV Roeselare
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Lépicier SV Roeselare
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Seoudi SV Roeselare
59' Rode kaart Londerzeel Rode kaart voor W. Snoeys Londerzeel
62' Wissel SV Roeselare Wissel M. Jakoliš voor I. Sawaneh SV Roeselare
63' Wissel Londerzeel Wissel D. Van den Winckel voor J. Vits Londerzeel
67' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt M. Lépicier SV Roeselare
71' Wissel SV Roeselare Wissel G. Grisez voor K. Kis SV Roeselare
75' Wissel Londerzeel Wissel B. De Boeck voor B. Van den Broeck Londerzeel
75' Wissel Londerzeel Wissel E. Indenge voor N. Van Grunderbeek Londerzeel
75' Wissel SV Roeselare Wissel L. Van Eenoo voor L. Bochet SV Roeselare
88' Doelpunt Londerzeel Doelpunt A. Luyckx Londerzeel
92' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt R. Lecomte SV Roeselare