Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (4-2) (na verlenging) || Croky Cup 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Sint-Truiden het dinsdag 19 september 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (4-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en OH Leuven is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sint-Truiden dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sint-Truiden kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Botaka. OH Leuven kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Persoons, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut kreeg K. Schuermans van OH Leuven voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en OH Leuven de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut moest OH Leuven verder met een man minder, nadat B. Boulenger een tweede gele kaart kreeg. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 104e was het Sint-Truiden dat op voorsprong kwam te staan na een goal van D. Goutas. Na 105 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat N. Storm de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Sint-Truiden in de 107e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was I. Vetokele die de 3-2 wist te maken. Even later in de 112e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 4-2 gezet door I. Vetokele van Sint-Truiden.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sint-Truiden die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

LIVE Sint-Truiden - OH Leuven 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka Sint-Truiden 1-0
56' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Persoons OH Leuven 1-1
66' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
87' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor B. Boulenger OH Leuven
104' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Goutas Sint-Truiden 2-1
105' Doelpunt OH Leuven Doelpunt N. Storm OH Leuven 2-2
107' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Vetokele Sint-Truiden 3-2
112' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Vetokele Sint-Truiden 4-2